Vakantiepark aan zee

Een vakantie aan zee op vakantiepark met de familie, vrienden, of met je partner? Heerlijk slapen dicht aan zee. Wist je dat Nederland maar liefst 523 kilometer heeft aan kustlengte? Maak een lange strandwandeling tijdens je verblijf aan zee of bouw bijvoorbeeld een zandkasteel met de kids. Er zijn maar liefst meer dan 100 vakantieparken aan zee! Een verblijf aan zee is ontspannend, maar ook gezond! Dankzij de frisse lucht en uiteraard prachtig natuur. Ontdek tijdens je verblijf in een vakantiepark aan zee de natuurparken, gezellige pretparken, kleurrijke bossen, historische kastelen en veel meer! Nederland moet nog ontdekt worden als vakantieland. Er zijn vele mogelijkheden in accommodaties. Denk aan een chalet, camping, safaritent of een luxe vakantiehuis aan zee! Op deze pagina vind je de beste vakantieparken aan zee in een overzicht. Bekijk de mogelijkheden.

Vakantiepark aan zee Nederland

Vakantiepark aan zee Zeeland

1. Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Op zoek naar een vakantiepark aan zee in Zeeland? Hier verblijf je in een luxe villa met alles op en eraan. Een groene tuin, een fijn terras of steiger voor lange, lichte dagen en zwoele avonden. Het schone zandstrand is bovendien hooguit een kwartiertje lopen. Daarnaast vermaakt Koos de kinderen, als die even niet bij het zwembad zijn. Huur een waterfiets en verken de buurt, welkom in Cadzand-Bad. Hier verblijf je tegen de Belgische grens aan. Een zon, zee en strandvakantie in Nederland om nooit te vergeten. Meer informatie? Klik hier.

(Bekijk foto’s)

Vakantiepark aan zee België

1. Breeduyn Village @West-Vlaanderen

De Belgische kust is geliefd bij toeristen. En dat is niet voor niets. Het is er mooi en je komt er helemaal tot rust. Binnen enkele stappen ruist de zee. Heerlijk ontbijten op je eigen terras. Daarna de spullen verzamelen en richting strand. Uitwaaien en genieten van het weer en het uitzicht. Of met de fiets, dat kan ook. In de pittoreske omgeving rijd je langs kastelen en door eeuwenoude dorpjes. Dit vakantiepark aan zee heeft ook faciliteiten voor de kinderen zoals golfbaan, speelschip, speeltoestellen, speeltuinen en veel meer! Klik hier voor meer informatie.

(Bekijk foto’s)

Vakantiepark aan zee Frankrijk

1. Les Mouettes

Een vakantie met havens, vuurtorens, rotsen, stranden in Frankrijk? Dat moet een vakantie in Bretagne zijn! Dit vakantiepark beschikt over alle ingrediënten voor een ontspannen vakantie. Met vele faciliteiten zoals overdekt zwembad, basketbalveld, Jeu de boulesbaan, voetbalveld, tafeltennis, sauna en veel meer! Daarnaast ben je slechts op loopafstand gelegen tot het strand. Meer informatie? Klik hier.

(Bekijk foto’s)

Menu